پرواز به سوی خورشید

این تصویر در اندازه‌ی بزرگ‌تر (۶.۸ مگ)
هوای خورشید چگونه بر زندگی زمینی اثر می‌گذارد؟
برای کمک به یافتن پاسخ این پرسش، ناسا و سازمان فضایی اروپا (اسا) به تازگی کاوشگری به نام "مدارگرد خورشیدی" یا سولار اوربیتر را راهی فضا کردند.
این فضاپیمای خورشید-گردِ روباتیک دگرگونی‌های نور، باد، و میدان مغناطیسی خورشید را زیر نظر خواهد گرفت، آن هم نه تنها از چشم‌انداز همیشگیِ زمین، بلکه از بالا و پایین خورشید- قطب‌های آن.
در این تصویر که با نوردهی بلند گرفته شده کمان باشکوه درخشانی را می‌بینیم که از رد موتورهای موشک اتلس ۵ شرکت "یونایتد لانچ الاینس" پس از پرتابش برای فرستادن فضاپیمای مدارگرد خورشیدی به بیرون از زمین پدید آمده.
مدارگرد خورشیدی در سال‌های آینده با کمک گرفتن از گرانش زمین و ناهید از صفحه‌ی مداری سیاره‌ها بیرون رفته و خود را به فاصله‌ای کمتر از سیاره‌ی تیر به خورشید خواهد رساند.
رویدادهای خشن هوای خورشید، از جمله شراره‌های خورشیدی و فوران‌های تاج آن می‌توانند ارتباطات ماهواره‌ای در مدار زمین را برآشفته و به شبکه‌های برق روی زمین آسیب برسانند.
انتظار می‌رود مدارگرد خورشیدی بتواند با کاوشگر خورشیدی مدارگرد پارکر که در سال ۲۰۱۸ راهی خورشید شد رصدهایی هماهنگ انجام دهد.

-------------------------------------------
تلگرام و توییتر یک ستاره در هفت آسمان:

واژه نامه:
European Space Agency - ESA - NASA - Solar Orbiter - solar wind - magnetic field - Earth - Sun - United Launch Alliance - Atlas V - Venus - plane - planet - Mercury - solar flare - coronal mass ejection - Parker Solar Probe

منبع: apod.nasa

0 دیدگاه شما:

Blogger template 'Browniac' by Ourblogtemplates.com 2008

بالای صفحه