گذشتن یوفو از جلوی خورشید!؟

هفته‌ی پیش، فیلیپ اسمیت از منورویل نیویورک، سرگرم فیلمبرداری از خورشید بود که ناگهان یک سایه‌ی کروی از میان دو لکه‌ی خورشیدی گذشت. وی می‌گوید: «تازگی یوفوها بسیار در خبرها بوده‌اند. این هم یکی از آنها که جلوی خورشید است!»

گفتنی‌ست این ویدیوی ۱۲۸ نما در ثانیه برای بهتر دیده شدن به اندازه‌ی ۴ برابر آهسته‌تر شده.

خوب این چه بود؟

از کارشناس ردگیری ماهواره‌ها، مارکو لانگبروک خواستیم تا گذرهای محتمل ماهواره‌ها را بررسی کند. وی می‌گوید: «نتوانستم ماهواره‌ای که با این بخواند پیدا کنم. به جایش، فکر کنم این به احتمال بسیار زیاد یک بالون است؛ ۹۹.۹ درصدِ کل ماهواره‌ها از این کوچک‌تر هستند، حدود ۱ پیکسل یا کوچک‌تر در این سنجه (مقیاس). و شمار بسیار کمی از ماهواره‌ها کروی و گوی‌مانند هستند.»

ما با لانگبروک همراییم. این یک بالون هواشناسی است. خود اسپیس‌ودر دات کام در هر ماه ۳ تا ۴ بالون برای دیدبانی پرتوهای کیهانی در پوش‌سپهر (استراتوسفر) به هوا می‌فرستد، بنابراین در این زمینه آزمودگی‌هایی داریم. به برآورد ما، این سایه‌نما با یک بالون به قطر ۱۰ فوت (۳ متر) در فاصله‌ی ۲۴ کیلومتری تلسکوپ اسمیت که در بادی با سرعت حدود ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت جابجا می‌شود سازگار است- همگی در محدوده‌ی اندازه‌های "طبیعی".

اسمیت می‌گوید: «این نخستین بار نیست که بالونی را با تلسکوپم می‌بینم. [ولی] از دیدن این یکی کیف کردم.»

-------------------------------------------
تلگرام، توییتر، اینستاگرام و فیسبوک یک ستاره در هفت آسمان:

telegram.me/onestar_in_sevenskies
twitter.com/1star_7sky
facebook.com/1star7sky

واژه‌نامه:

Philip Smith - Manorville - New York - sun - silhouette - sunspot - UFO - Marco Langbroek  - balloon - weather balloon - cosmic rays - stratosphere

منبع: اسپیس‌ودر
برگردان: یک ستاره در هفت آسمان

0 دیدگاه شما:

Blogger template 'Browniac' by Ourblogtemplates.com 2008

بالای صفحه