پایگاه‌های فضایی روی خورشید!

این تصویر در اندازه‌ی بزرگ‌تر
این دو چارچوب از پیوند نماهایی ویدیویی درست شده‌اند که در روزهای ۶ ژوئن (بالا) و ۱۸ ژوئن، از پشت یک تلسکوپ خورشیدیِ بی‌خطر و با بهره از فیلتر هیدروژن-آلفا گرفته شده بودند و هر یک جزییاتی بسیار خوب را از قرص خورشید و زبانه‌های غول‌پیکر در لبه‌های آن نشان می‌دهند.
نماها از جایی در پکن، چین گرفته شده‌اند و به جز خورشید، دو ایستگاه فضایی را که داشتند از برابر چهره‌ی ستاره‌ی مادریمان می‌گذشتند و در برابرِ روشنیِ آن به حالت سایه‌نما در آمده‌اند هم در خود ثبت کرده‌اند: ایستگاه فضایی تازه‌ی تیانگونگ چین و ایستگاه فضایی بین‌المللی.
ایستگاه فضایی بین‌المللی نزدیک مرکز چارچوبِ پایینی است و دارد از سمت چپِ منطقه‌ی فعال درخشان ای‌آر۲۸۳۳، زیر یک رشته‌ی خورشیدی حلقه‌زده‌ی بزرگ می‌گذرد.
ایستگاه فضایی چین با پیکره‌ای که مانند یک "+" و "-" است، دارد از زیر منطقه‌ی فعال ای‌آر۲۸۲۷ و سمت راستِ مرکز چارچوب بالایی می‌گذرد.
نماهای گذرِ هر دوی این پایگاه‌های فضایی با یک دستگاه و در یک سنجه‌ی پیکسلی گرفته شده‌اند. در هنگام گرفتن ویدیوها، فاصله‌ی ایستگاه فضایی بین‌المللی از دوربین حدود ۴۹۲ کیلومتر و فاصله‌ی ایستگاه چین هم بیش از ۴۰۰ کیلومتر بود.

--------------------------------------------
تلگرام، توییتر و فیسبوک یک ستاره در هفت آسمان:

telegram.me/onestar_in_sevenskies
twitter.com/1star_7sky
facebook.com/1star7sky

واژه‌نامه:

 solar telescope - hydrogen alpha - prominence - Sun - Beijing - China - transit - International Space Station - China - Tiangong Space Station - silhouette - active region - AR2833 - solar filament - AR2827 

منبع: apodnasa
برگردان: یک ستاره در هفت آسمان

0 دیدگاه شما:

Blogger template 'Browniac' by Ourblogtemplates.com 2008

بالای صفحه